" />

Categorieën

  • Broodjes
  • Wraps
  • Crostini's
  • Salades
  • Lunchmenu's (p/pers.)
  • Quiches en soep
  • Fruit en zuivel
  • Sap en drank
  • Lekkere-trek
  • Borrel-Bites
  • Crewcatering
  • Zoet supply

Broodjes / Stokbrood

ADVIES: Ons advies is 2,5 item per persoon te rekenen. Sommige gasten eten 2 broodjes en weer andere gasten eten er graag 3. 
Ook in samenwerking met onze salades, quiches en andere producten is 2 tot 3 items echt voldoende!



 


Bezig met laden...
Assortiment stokbroodjes gevarieerd beleg stuk

€ 3,10

remove add
Bestellen
Stokbroodje jonge kaas | tomaat | sla | dressing stuk

€ 2,85

remove add
Bestellen
Stokbroodje oude kaas | komkommer | sla | dressing stuk

€ 3,10

remove add
Bestellen
Stokbroodje oude kaas | eiersalade | tomaat | sla stuk

€ 3,30

remove add
Bestellen
STOKBROOD CRAZY SELLERIE - SAMBAL BADJAK stuk

€ 2,90

remove add
Bestellen
STOKBROOD ROOMBRIE - RODE UI - KOMKOMMER stuk

€ 2,90

remove add
Bestellen
STOKBROOD EI - TOMAAT - RUCOLA - BIESLOOK stuk

€ 2,90

remove add
Bestellen
STOKBROOD VERSE EIER-TRUFFEL SALADE stuk

€ 3,30

remove add
Bestellen
STOKBROOD GEITENKAAS (VERS) - HONING - WALNOOT stuk

€ 3,10

remove add
Bestellen
STOKBROOD | ROOMKAAS | TOMAAT & AVOCADO ITEM

€ 3,25

remove add
Bestellen
STOKBROOD HUMMUS (huisgemaakt) stuk

€ 3,10

remove add
Bestellen
Stokbrood Serranoham | sla | basilicumolie stuk

€ 3,20

remove add
Bestellen
STOKBROOD OSSENWORST - EI stuk

€ 3,30

remove add
Bestellen
STOKBROOD TONIJNSALADE (huisgemaakt) stuk

€ 3,10

remove add
Bestellen
STOKBROOD ZALMSALADE (huisgemaakt) stuk

€ 3,50

remove add
Bestellen
STOKBROOD SMOKED BEEF - TRUFFELMAYONAISE stuk

€ 3,30

remove add
Bestellen
STOKBROOD SALAMI SOPRESSA stuk

€ 3,10

remove add
Bestellen
STOKBROOD BLT stuk

€ 3,30

remove add
Bestellen
STOKBROOD BLTC stuk

€ 3,30

remove add
Bestellen
STOKBROOD PATÉ - GEMARINEERDE PADDENSTOELEN stuk

€ 3,10

remove add
Bestellen
STOKBROOD ACHTERHAM stuk

€ 3,10

remove add
Bestellen

Berichtje van onze Franse bakker:

Voor het rustieke stokbrood  gebruiken we een heel klein beetje gist, veel water en een fantastische kwaliteit crème-kleurig Frans meel (T65 tradition française). Het deeg kneden we zo kort mogelijk en laten het daarna uren in de deegkuip in de bakkerij ontwikkelen voordat we het afwegen en verwerken. Zo krijg je op een natuurlijke manier veel aroma ontwikkeling en dat proef je terug in het gebakken brood. Het brood heeft mooie kammen (grignes) en een onregelmatige structuur.